STREET FOOD UIT ROME
Pizza al taglio is het favoriete street food van Rome. Je kunt het op ieder moment van de dag eten. Combineer en deel verschillende stukken met familie en vrienden. Zo wordt elke maaltijd een kleurrijk feestje.
We maken onze pizza helemaal met de hand, van het deeg tot de toppings. Onze pizza is lekker licht en ongelofelijk luchtig. Samen met de krokante buitenkant geeft dit een onweerstaanbare bite. Proef het zelf!
LICHT VERTEERBAAR
Bij Sugo maken we ons deeg iedere dag zelf. Op de traditionele manier met uitsluitend meel, water en gist. We gebruiken proteinerijk meergranen meel van tarwe, spelt en soja. Alleen zo krijg je de originele pizza al taglio.
Na het kneden rijst het deeg langzaam tot wel 72 uur. Dankzij dit slow rise proces hebben we maar een klein beetje gist nodig. We voegen ook geen vet of suiker toe. Zo wordt de bodem heel licht verteerbaar.
ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG
Met pizza al taglio kun je eindeloos variëren. Je kunt bij Sugo iedere dag kiezen uit 20 soorten pizza, waarvan veel vegetarisch. Laat je verrassen door steeds weer nieuwe, unieke combinaties van toppings.
We gebruiken prachtige vleeswaren en kazen van familiebedrijven uit alle hoeken van Italië. En veel verse groente. Met al die smaakvolle ingrediënten en een flinke dosis liefde maken onze chefs de lekkerste pizza al taglio!
PASSIE VOOR PIZZA
Wij zijn verliefd op de pizza al taglio. Een eenvoudig gerecht, dat juist daarom zo gevoelig is voor perfecte bereiding en gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Met veel geduld en met de hand bereid, in eindeloze variaties.
Het is prachtig om te zien hoe gepassioneerd en kieskeurig Italianen zijn over pizza al taglio. Onze grote inspiratiebron is Gabriele Bonci (wereldberoemd in Italië), die de pizza al taglio naar een hoger niveau heeft weten te tillen.
KWALITEIT VOOROP
Pizza al taglio is geen makkelijk product. Het draait allemaal om de bodem: die moet perfect zijn. Deeg is een levend product en zeer gevoelig voor variaties in temperatuur, vochtigheidsgraad en druk. Het vereist aandacht en passie voor het vak.
Onze pizzabakkers genieten hiervan en stoppen er dan ook al hun energie in. Wij hebben het vak geleerd van onze huisadviseur en Italiaanse meesterbakker Giovanni. Hij komt regelmatig bij ons langs om de kwaliteit te controleren.
WERKEN BIJ SUGO?
Spreekt dit je aan? Wil je ook deel uitmaken van ons geweldige team? Wij zijn altijd op zoek naar energieke liefhebbers van lekker en gezond eten.
Je kunt bij ons in de keuken werken als pizzaiolo, of achter de balie als tagliatore (pizzaknipper).